BAŞKENT ÜNİVERSİTESİ
Kariyer Yönlendirme Merkezi

KRY100 KARİYER PLANLAMA DERSİ HAKKINDA

1. KRY100 Kariyer Planlama dersi 5 Ekim 2023 Perşembe günü başlayacak olup, her perşembe 18:00-19:00 saatleri aralığında çevrimiçi olarak yapılacaktır.

2. Devam zorunluluğu vardır ve ilk dersten itibaren Microsoft Teams üzerinden devamsızlık kaydı tutulacaktır.

3. Derslerin çevrimiçi olarak takip edilebilmesi için Microsoft Teams üzerinden üniversitenin vermiş olduğu okul numarası uzantılı olan mail adresi ile kayıt olunması gerekmektedir.

4. ÖYS’de ders KRY100-2023 Güz olarak görünecektir.

ÖYS DERS KAYIT ANAHTARI: 2023GÜZ

5. Microsof?t Teams linkleri ÖYS sisteminde ‘KRY100-2023 Güz Dönemi’ içerisine haftalık olarak yüklenecektir.

6. Microsoft Teams’de yer alan ve haftalık olarak güncellenecek olan ders linklerine tıklanarak derse ulaşılabilir.

*Derse Microsoft Teams üzerinden kayıt olmak zorunludur. Fakat derse ulaşım alternatif olarak ÖYS sistemi üzerinden de sağlanabilir.