BAŞKENT ÜNİVERSİTESİ
Kariyer Yönlendirme Merkezi

ERTELENEN ETKİNLİK DUYURUSU !!

7 Aralık 2023 tarihinde düzenlenecek olan "Başkentli Mezunlar Anlatıyor; Eğitim Fakültesi - Fen Edebiyat Fakültesi" etkinliği, Fen Edebiyat Fakültesi Dekanı Sayın Prof. Dr. Doğan Kökdemir’in yası sebebi ile 25 Aralık 2023 Pazartesi günü saat 13:30-15:00'e ertelenmiştir. Etkinlik Avni Akyol Konferans Salonu'nda yapılacaktır.

Fen Edebiyat Fakültesi Dekanı Sayın Prof. Dr. Doğan Kökdemir’in vefatı sebebi ile 22 Aralık 2023 tarihine ertelenmiştir. Fen Edebiyat Fakültesi Dekanı Sayın Prof. Dr. Doğan Kökdemir’in vefatı sebebi ile 22 Aralık 2023 tarihine ertelenmiştir.Fen Edebiyat Fakültesi Dekanı Sayın Prof. Dr. Doğan Kökdemir’in vefatı sebebi ile 22 Aralık 2023 tarihine ertelenmiştir.Fen Edebiyat Fakültesi Dekanı Sayın Prof. Dr. Doğan Kökdemir’in vefatı sebebi ile 22 Aralık 2023 tarihine ertelenmiştir.